Nikada nije bila zgodnija, a evo u čemu je tajna

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada nije bila zgodnija, a evo u čemu je tajna

Ukoliko niste pratili vesti u poslednje vreme, ćerka nekadašnjeg glumačkog para Demi Mur i Brusa Vilisa, Rumer, nakon pobede u takmičenju „Ples sa zvezdama“ izgleda bolje nego ikada.

Istina je da joj je ples zategao i oblikovao mišiće, no Rumer tvrdi kako neke stvari iz svog jelovnika nije mogla da izbaci.

Nekada je imala problem sa ličnim nezadovoljstvom i nesigurnošću, a danas njen dečko postavlja njene fotografije u bikiniju kako bi se pohvalio svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojkom... a sve zahvaljujući plesu.

Rumer je vežbala svakodnevno i po nekoliko sati na dan, ali i dalje jede ono što najviše voli.

"Jedam kao i uvek, a pomfrit je i dalje deo mog svakodnevnog jelovnika. To je zapravo jedan od razloga zašto volim ples“, rekla je Rumer i istakla kako nije veliki fan vežbanja u teretani.

"Volim da radim nešto što ima smisla, kao igranje na primer. Trčanje na traci mi nema baš nikakav smisao", otkrila je ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.