Nije mi do seksa i eto! Ova majka je priznala ono što bi rekle sve, ali se plaše

Izvor: Telegraf.rs, 18.Apr.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mi do seksa i eto! Ova majka je priznala ono što bi rekle sve, ali se plaše

Jedna majka troje dece, koja je postovala o tome koliko joj je mala želja za seksom, naišla je na iste reakcije stotina drugih žena, koje su navele da se osećaju isto. Majka koja je prvi put objavila nešto na mreži Mumsnet i predstavila se kao DcQuinn, ima troje dece, a najstarije ima 15 godina.

U svom emotivnom postu ona je navela da "mesecima može bez toga", ali da još uvek veoma voli svog muža. Pošto su pročitale post, javile su se "brigade" drugih žena napisavši da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osećaju isto, a neke su čak navele da ih nije briga i ako više nikada nemaju seks.

DcQuinn je otkrila da njeno najmlađe dete ima samo 16 nedelja, a da je takođe mama jednom trogodišnjaku i 15-godišnjaku. Mislila je, piše ona, da nešto nije u redu s njom, jer retko upražnjava seks i "loše se osećala", zbog muža koji ima strpljenje sveca.

- Zajedno smo 14 godina i dalje ga volim - napisala je DcQuinn.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ona navodi da se tako isto osećala i pre nego što je rodila dvoje mlađe dece.

- Pa šta nije u redu sa mnom?

Mnoge žene su je uveravale da im briga o maloj deci i odlazak na posao ostavlja malo vremena za "zabavu u krevetu", kada im je, umesto toga, primamljivije spavanje.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nekoliko usamljenih glasova deluje kao da je pogrešilo forum, jer su te žene napisale da imaju seks bar svaki drugi dan.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.