Nije lako biti Džeki Čen

Izvor: B92, 15.Avg.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije lako biti Džeki Čen

Veteran akcionih filmova Džeki Čen rekao je da snimanje kaskaderskih scena "više nije kao što je nekad bilo" pošto više ne moze tako lako da pada i ustaje.

"Sledećeg jutra shvatiš 'auu, o, to boli,", rekao je Čen. Hongkongoški glumac ranije ove godine napunio je 60 godina.

"Telo mi sada kaže da usporim za 30 odsto i verovatno za dve godine biće još 20, a onda 50 odsto. Tako, sporije, sporije, a onda ću reći svetu da prestajem da snimam akciju", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čen.

U filmu iz 2012. "Chinese Zodiac", za koji je rekao da je njegov poslednji "veliki" akcioni film", Čen akrobatski glumi ljudski torpedo na točkovima, tuče se u vazduhu i na zemlji, i izvodi fizičku komediju.

"To nisu specijalni efekti, to nije 'Iron man", to nije 'Spider Man', to je pravi Džeki Čen", rekao je on.

Za naredne projekte je rekao da će malo usporiti.

"Polako, polako ću više puštati da ljudi rade umesto mene", rekao je Čen i dodao da će da radi samo krupne kadrove u akcionim scenama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.