Ne želim da me Holivud posmatra kao seksualni objekat

Izvor: B92, 25.Apr.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne želim da me Holivud posmatra kao seksualni objekat"

Glumica i supruga Džonija Depa, Amber Herd kaže kako ne želi da njen izgled zaseni talenat koji poseduje.

Tokom dvanaestogodišnje karijere glumice izgled je igrao važnu ulogu za dobijanje nekih uloga. Ipak, Amber ne bi volela da njena lepota zaseni glumački talenat.

Amber tvrdi kako u poslednje vreme voli uloge koje nisu pre-seksualizovane kao neke od ranije.

"Trudila sam se da pronađem uloge za koje izgled nije bio važan iako nikada nisam bežala od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onih koje su zahtevale lep izgled“, kaže glumica.

"Bilo je frustrirajuće za mene kada sam shvatila da konačno imam ulogu za koju moram mnogo više da se potrudim. To je bila uloga za koju nije bio važan izgled“.

"Žene u Holivudu određuju prema tome da li su seksi ili ne. Frustrirajuće je to što vam na osnovu toga dodeljuju uloge“, zaključila je Amber.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.