Napio se, upao u septičku jamu i zaspao

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napio se, upao u septičku jamu i zaspao

PEKING - Na internetu se pojavio video-klip na kom se vidi spasavanje pijanog Kineza koji je slučajno upao u septičku jamu.

Muškarac iz grada Vuhu u okrugu Anhui u Kini je nakon nekoliko pića krenuo kući, ali je na jednom mostu izgubio ravnotežu i upao u septičku jamu, koja na njegovu sreću nije bila duboka.

Ono što je najbizarnije je to što je prilikom pada zaspao i tek kada se probudio počeo je da zove pomoć, prenosi Telegraf.

S ozbirom da je čovek bio toliko pijan da nije mogao sam da se izvuče iz nevolje, okupljeni narod je pozvao policiju kako bi ga izvukla napolje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Napio se, upao u septičku jamu i zaspao!

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2014

Na internetu se pojavio video-klip na kom se vidi spasavanje pijanog Kineza koji je slučajno upao u septičku jamu...Muškarac iz grada Vuhu u okrugu Anhui u Kini je nakon nekoliko pića krenuo kući, ali je na jednom mostu izgubio ravnotežu i upao u septičku jamu, koja na njegovu sreću nije bila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.