Nakon 7 godina braka, njenog muža je dočekalo OGROMNO IZNENAĐENJE!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 7 godina braka, njenog muža je dočekalo OGROMNO IZNENAĐENJE!

Na You Tube-u postoji toliko slatkih snimaka venčanja i prosidbi, da vam je već pomalo muka od njih. Posebno ako ste i dalje single, i ne volite da vas na to podsećaju. Pa, ovaj video je drugačiji. Ovaj će vas oduševiti!

Nikada nismo čuli bolji uvod u video.

"Ove godine je meni i mužu sedma godišnjica. Oboje smo morali da radimo taj dan, tako da je ovo bila ideja u poslednjem minutu, a deca su mi pomogla da je ostvarim."

Kad je muž ušetao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u kuću, bez ijedne brige na svetu, prizor koji ga je dočekao ga je zaustavio na mestu. Video je svoju prelepu mladu - istu kakva je bila pre 7 godina na dan venčanja.



Bez reči, samo reakcije!

Želela sam da vratim muža u vreme kad smo se venčali. Uživala sam u tome da ga vodim (i sebe, naravno) rekom uspomena. Oboje smo naravno malo zasuzili. On je moj najbolji prijatelj, partner u zločinu, i naravno moja srodna duša."

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.