Najdirektnije mu je rekla da joj se sviđa, ali ju je ipak odbio

Izvor: B92, 20.Apr.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najdirektnije mu je rekla da joj se sviđa, ali ju je ipak odbio

Da je tako lako osvojiti simpatiju, ne bi bilo samaca. Ipak, možda je nekad dovoljno imati malo hrabrosti i biti maksimalno direktan.

Dobar primer daje nam Lizi Fenton, studentkinja Univerziteta u Minesoti, koja je za izvesnog Kartera, koji joj se dopada, napravila detaljnu PowerPoint prezentaciju sa objašnjenjem zašto bi trebalo da joj pruži šansu.

Prezentacija je imala šest slajdova, a na nekim od njih je pisalo: "Nisi za monogamiju? Nikakav problem! Veza sa mnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kao da si sa tri devojke".

Duhovita Lizi čak je napravila grafikon koji prikazuje "stabilan rast" njenih grudi tokom vremena i grafikon finansijske stabilnosti, jer "se sama izdražva" i "ne živi s roditeljima".

Uprkos njenom trudu, Karter je kratko odgovorio i to mejlom: "Ovo je baš lepo. Molim te, prestani da me zoveš".

Šta biste vi odgovorili na ovakvu prezentaciju?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.