NYE 2015: Everybody In The (Mikser) House

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NYE 2015: Everybody In The (Mikser) House

U Mikser House, 31. decembra, nam dolaze obožavane Sarajlije LETU ŠTUKE, pop denseri iz Zagreba LOLLOBRIGIDA, poštena žena i reperka iz Beograda SAJSI MC i DJ duo SAMO LJUBAV, Ewox & Tamarinski, a pored sjajnog muzičkog programa, Mikser je pripremio i specijalnu akciju - svi koji do 25. decembra kupe pet karata, na poklon dobijaju jednu kartu gratis ILI rezervaciju stola uz bocu vina.

Savamala je spremna za 2015. godinu! Umesto obične žurke sa uvek istim aranžmanima, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vas ozbiljno dobar muzički doživljaj uz najomiljenije izvođače iz regiona novotalasna rok ekipa, dens senzacija, nezaobilazni rep bitovi i ritmovi ljubavi.

Letu Štuke vam poručuju da će za razliku od prošlog unplugged koncetra u Mikseru, ovaj put pokušati da sviraju priključeni i to što glasnije! Đani Pervan, bubnjar i producent benda dodaje: ‘’Sviraćemo sve naše stare i poznate, ali i nekoliko novih i nepoznatih pjesama jer smo još u pripremi novog materijala za album, koji bi trebalo da se pojavi sljedeće godine. Nadamo se urnebesnoopuštenoj i dobroj zabavi tu noć.’’

Karte za novogodišnje veče u najkreativnijoj i najuzbudljivijoj beogradskoj četvrti nabavite u Mikser Houseu i na svim prodajnim mestima Gigs Tixa. Cena karte je 2.500 dinara, a od 25. decembra 3.000. U cenu karte su uračunata četiri pića dobrodošlice, a rezervacija barskog stola (najmanje četiri osobe) može se izvršiti putem mejla events@mikser.rs ili broja telefona 011/2626068. Za sve trudnice ulaz će biti besplatan, a Mikser im obezbeđuje i mesto za sedenje, uz prethodnu rezervaciju!

AKCIJA DO 25. DECEMBRA

Do 25. decembra, za svakih pet kupljenih karata, Mikser vam poklanja jednu kartu gratis ILI rezervaciju stola uz bocu vina. Rezervaciju možete izvršiti iključivo u Mikser Houseu. Požurite do prvog prodajnog mesta Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi), na kojima možete nabaviti karte!

VIP PONUDA

Galerija Mikser Housea, sa pogledom na glavni stejdž, za novogodišnje veče se pretvara u VIP zonu, gde će ograničenom broju gostiju biti polužen bogat i raznovrstan švedski sto praćen odabranim vinima i koktelima i neograničena konzumacija pića iz Mikser menija. Broj mesta je ograničen na 90, cena VIP ulaznice je 9.000 dinara, a uz svaku kupljenu VIP ulaznicu Mikser poklanja dve besplatne koncertne karte za prizemlje.

Mikser, Karađorđeva 46 / 11000 Beograd, Srbija / +381 11 26 26 068

LETU ŠTUKE je bosanskohercegovačka rok grupa koja osvaja region specifičnim autorskim pečatom Dine Šarana praćenim izvanrednom produkcijom Đanija Pervana.

Proslavili su se debijem „Letu štuke“, sa koga se ističu hitovi „Mjesto za dvoje", „Šutiš“, kao i duet sa Darkom Rundekom „Sunce“, nakon čega je usledio jednako uspešan drugi CD „Proteini i ugkljikohidrati" (2008) i treći album "Brojevi Računa" 2011.

LOLLOBRIGIDA je muzički sastav koji odlikuje prepoznatljivi electro pop disco dance zvuk. Preživeli su zajedno saobraćajne nesreće, operacije glasnih žica, krađe opreme, zaljubljivanja, odljubljivanja, trudnoće, nagrade, depresije i euforije. Na njihovoj svirci ćete se iskakati, naplesati, složiti ko lego kockice i ozdraviti dušu!

SAJSI MC Ivana Rašić, reperka iz Beograda, poznatija pod pseudonimom Sajsi MC, svoj prvi javni nastup je imala u “Barutani”, nakon čega je formirala bend “Sajsi”, kada i počinje njena karijera. Nakon raspada benda, Ivana nastavlja da se bavi muzikom i 2010. izdaje svoj prvi solo album “Daleko je Dizni”,. Karijeru nastavlja izvacivanjem singlova “Gledaj”, “Sa devojkom u šoping mol”,”Ti si moj”, “Lajkiram”, a početkom godine objavljuje i EP pod nazivom “Pokvarenica”.

EWOX & TAMARINSKY već dve godine osvajaju beogradske klupske podijume setom prepunim pozitivnih i isceliteljskih performansi. Dok puštaju muziku oni šeruju SAMO LJUBAV, a za novogodišnji nastup u Mikser Houseu pripremiće poseban set koji će vas jednostavno naterati da se istopite.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.