Muškarci, vreme je za uzbunu: Ovo je veličina penisa koju dame preferiraju

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci, vreme je za uzbunu: Ovo je veličina penisa koju dame preferiraju

Žene imaju standard i on iznosi…

Naime, žene imaju veće standarde, kada su u pitanju avanture za jednu noć, nego što imaju za dugoročne ljubavnike. Prema istraživanju, žene preferiraju nešto veću dužinu penisa za kratku avanturu, a to je 16,3 centimetara. Kada su u pitanju duge veze, ta brojka iznosila je 16 centimetara.

S prosekom iz obe kategorije, penis dužine 16,1 centimetara, bio bi idealan za bilo koju vrstu odnosa.

U istraživanju je učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 60 žena, u dobi od 18 do 65 godina. 27 odsto njih završilo je odnos zbog nedovoljne veličine penisa njihovog partnera. Naime, premali penis, za žene je mnogo veći problem od onog prevelikog.

Što kažete na ove brojke?

Izvor: nadlanu/ Index

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Koliko je veličina muškog polnog organa bitna za seks?

Izvor: B92, 04.Sep.2015, 10:15

Koliko je dužina zapravo bitna ženama?..Prema nedavno objavljenoj studiji prosečna dužina penisa u erekciji iznosi 13,12 centimetara. Oko toga je pokrenuta velika rasprava, a u njoj su preovlađivali muškarci, koji su, prema drugoj studiji, opterećeniji veličinom svog polnog organa nego žene...Odgovor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.