Meni to ne odgovara: Adel završava svoju poslednju turneju?

Izvor: B92, 29.Jun.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Meni to ne odgovara": Adel završava svoju poslednju turneju?

Britanska pevačica Adel nagovestila je da joj je turneja povodom albuma "25", koja se završava u nedelju, možda poslednja.

U programu za njen sinoćni nastup na stadionu Vembli u Londonu nalazi se i rukom ispisana poruka: "Ne znam da li ću ponovo ići na turneju i želim da se poslednja završi kod kuće".

Pop zvezda u Britaniji završava petnaestomesečnu turneju tokom koje je nastupala u Evropi, SAD, Australiji i Novom Zelandu.

"Turneja je neobična stvar, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meni baš naročito ne odgovara", rekla je dvadesetdevetogodišnja pevačica.

Adel će imati još tri nastupa u Londonu pre nego što u nedelju bude završila turneju od ukupno 123 koncerta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Adel završava svoju poslednju turneju?

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2017

Britanska pjevačica Adel nagovijestila je da joj je turneja povodom albuma "25", koja se završava u nedjelju, možda posljednja...U programu za njen sinoćni nastup na stadionu Vembli u Londonu nalazi se i rukom ispisana poruka: "Ne znam da li ću ponovo ići na turneju i želim da se posljednja završi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.