Lili Oldridž, nova muza brenda »Victoria´s Secret«

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lili Oldridž, nova muza brenda »Victoria´s Secret«

Otkako se manekenka Lili Oldridž pojavila na pisti, modni brendovi ne prestaju da se interesuju za nju. Ipak, ova tridesetogodišnja ljepotica trenutno je zaštitno lice, ali i najnovije lice kampanje donjeg veša "Victoria's Secret".

Nema sumnje da će ova manekenka bez problema naslijediti Adrijanu Limu, Alesandru Ambrosio, Mirandu Ker.

Iako je među anđelima "Victoria's Secreta" nekoliko godina, njen vrtoglavi uspjeh počeo je krajem prošle godine.

Oldridžova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ima pune ruke posla, a s ostalim djevojkama iz jata "Viktorijinih" anđela često putuje na egzotične destinacije radi snimanja novih kataloga.

Iako je trenutno na vrhuncu karijere, priznala je da se priprema za život nakon modelinga.

"Kada moje vrijeme istekne - isteklo je. Ali ja se trudim da se moj posao razgrana. Želim da kreiram sopstvenu liniju ljepote - modnu liniju, a voljela bih da radim i odjeću za djecu", kazala je ova ljepotica jednom prilikom.

Oldridžova je navela da se trudi da sve revije iznese apsolutno profesionalno, ali da najviše uživa da predstavlja ženstvene i izazovne odjevne kombinacije.

"Nastojim da se odlično zabavljam tokom snimanja kampanja, jer one znaju biti iscrpljujuće, snimanja traju po cijeli dan... No, nastojim uvijek da nađem neku slamku za koju ću se uhvatiti i koja će me voditi da sve izdržima", napomenula je ova manekenka, koja je udata za Keleba Folovila, frontmena sastava "Kings of Leon".

"Šta je seksi na meni? Rekla bih da je to moja ličnost... Nadam se da me ljudi vide kao finu osobu, a više od svega toga nadam se da vide moju unutrašnju zavodljivost", rekla je Oldridžova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.