Konačno progovorila i Vanesa Paradi: Evo šta kaže o optužbama da je Dep tukao Amber

Izvor: B92, 29.Maj.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno progovorila i Vanesa Paradi: Evo šta kaže o optužbama da je Dep tukao Amber

Da li je stala u njegovu odbranu?

Nakon što je Amber Herd objavila fotografije na kojima je sva u modricama, ubrzo su se pojavile sumje u njene tvrdnje. Mnogo njih je stalo u odbranu slavnog glumca, a sada se konačno i oglasila Vanesa Paradi.

"Te optužbe su nečuvene! Džoni je jedna nežna i osećajna osoba. On je otac dvoje dece i nikada, ali nikada se prema nije loše ponašao. On je pun ljubavi i njega svi vole. Najiskrenije mislim da sve ovo nije tačno", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vanesa.

Takođe je dodala: "Sa Džonijem sam bila 14 godina i za svo to vreme nikoga od nas nije zlostavljao na bilo koji način. Bilo je to predivnih 14 godina!", kaže ona.

Podsetimo.

Supruga Džonija Depa, Amber Herd, objavila je fotografije na kojima se vide modrice na njenom licu. Ona tvrdi da ju je slavni glumac prebio i traži razvod braka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.