Koliko je koštalo venčanje Džordža Klunija i ko ga je platio?

Izvor: B92, 01.Okt.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko je koštalo venčanje Džordža Klunija i ko ga je platio?

U cenu venčanja uključena je i cena vodenih taksija, zabava pored bazena i hotelskih soba sa 5 zvezdica.

Četvorodnevno venčanje Džordža Klunija i Amale Alamudin u Veneciji, koje je uključivalo raskošne koktel zabave, večere u hotelima sa 5 zvezdica i raskošan prijem pred samo venčanje, koštalo je oko 10 miliona evra.

Više od 100 gostiju, uključujući i holivudske zvezde kao što su Met Dejmon, Sandra Bulok i Sindi Kraford, koje su se sjatile u Veneciju kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi dale svoju podršku slavnom glumcu i uživale u luskuzu koji je za njih bio spremljen.

Haljinu mlade dizajnirao je poznati kreator Oskar de la Renta, a ona je za mladu ručno ukrašena biserima i kristalima.

U cenu venčanja uključeni su i vodeni taksiji koji su goste prevozili do raznih lokacija i soba u hotelu Cipriani u kojima su bili smešteni.

Kluni je u Veneciju takođe avionom dopremio i sanduke sopstvene tekile, a gosti su dobili ajpodove sa omiljenim pesmama mladenaca.

Međutim, nije poznato ko je na kraju uzeo račun.

Italijanski mediji spekulišu da je ceo događaj platio otac mlade, Ramzi Alamudin, penzionisani profesor sa Američkog univerziteta u Bejrutu.

Ali je sasvim sigurno da je njegov zet, jedan od najplaćenijih glumaca na svetu, pokrio određeni deo troškova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.