Kobasica od 26 metara za 200 godina grada

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobasica od 26 metara za 200 godina grada

Stanovnici Belvila, grada u američkoj državi Ilinois, proslavili su 200. rođendan grada pravljenjem roštiljske kobasice i lepinje od 200 stopa (60 metara).

Mesar Lari Šubert i njegov tim iskoristili su 54 kilograma mesa za kobasicu, koju su volonteri kasnije pržili na roštilju na proslavi obeležavanje dva veka grada Belvila.

Nekoliko dana pre toga održana je proba za prženje mega roštiljske kobasice. Studenti lokalnog univerziteta i sportisti grada učestvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su pravljenju ogromne lepinje. Sportisti su takođe pomagali u postavljanju ogromne kobasice na roštilj.

Organizatori proslave nisu želeli da naplate troškove proizvodnje kobasice i lepinje, već su želeli da uđu u Ginisovu knjigu rekorda, preneli su lokalni mediji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napravljena mega-kobasica od 60 metara

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2014

Stanovnici Belvila, grada u američkoj državi Ilinois, proslavili su 200. rođendan grada, pravljenjem roštiljske kobasice i lepinje od 60 metara...Mesar Lari Šubert i njegov tim iskoristili su 54 kilograma mesa za kobasicu, koju su volonteri kasnije pržili na roštilju na proslavi obiljeležavanje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.