Kakvo iznenađenje! Ultrazvuk pokazao četvorke, a oni dobili šest beba!

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo iznenađenje! Ultrazvuk pokazao četvorke, a oni dobili šest beba!

Bračni par poreklom iz Nigerije, koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama, čitavih 17 godina je pokušavao da ostvari potomstvo. Kada je napokon došlo do trudnoće, njihovoj sreći nije bilo kraja kada je ultrazvuk pokazao četiri bebe.

Ajibola Taivo je prava majka heroj, iznela je rizičnu trudnoću i na svet donela tri dečaka i tri devojčice 11. maja ove godine. Deca su rođena u bolnici u Ričmondu u Virdžiniji na carski rez i teže između 500 grama i kilograma. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Novopečeni roditelji su znali šta ih čeka, i da će im kuća biti poput vrtića. Ajibola i njen suprug Adeboie bili su presreći kada su saznali da će konačno dobiti naslednike, i na prvom ultrazvuku u novembru shvatiili su da će dobiti četvorke. Čuli su se otkucaje četiri srca, a onda su u januaru otišli na još jedan redovan pregled i lekari su otkrili još dve bebe.

Ovakva trudnoća je veoma rizična i bio je potreban tim od 40 ljudi koji bi učestvovao u porođaju. Tim je unapred vežbao i sve pripremao za vanserijski porođaj.

Majka je otpuštena iz bolnice prošle nedelje, dok je šestoro novorođenčadi i dalje na intenzivnoj nezi. Svi lepo napreduju, i majka ih drži na grudima kako bi ostvarili kontakt.

"Nadam se da će najmanje od mojih šestoro dece da odraste i kaže "ja sam bio tako mali, a pogledaj me sada" - nežno priča majka Ajibola.

Poslednje šestorke koje su stigle na svet, donela je jedna majka na Trinidadu u martu 2013, ali su samo tri bebe preživele.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.