Kako joj to uspeva? Zvezda meksičkih sapunica ima 45 godina i izgleda nestvarno u bikiniju

Izvor: B92, 28.Jul.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako joj to uspeva? Zvezda meksičkih sapunica ima 45 godina i izgleda nestvarno u bikiniju

Latinoamerička zvezda izgleda neverovatno u petoj deceniji života.

Iako mnoge zvezde danas kažu da im je za dobar izgled zaslužan zdrav način života i ishrane, glumica i pevačica Talija je jednom prilikom rekla da odlično izgleda jer ima zadovoljavajući seksualni život.

Arijadna Talija Sodi Miranda Motola, koju naša publika pamti po ulozi u seriji "Rosalinda" danas ima 45 godina, ali lako bi mogla da prođe i kao upola mlađa. Od vremena kada je stekla popularnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetskim hitom "Amor a la mexicana" gotovo da se nije promenila, a od tada je prošlo gotovo dvadeset godina.

Iako joj mnogi zameraju da je estetski ulepšavala lice činjenica jeste da Talija ima telo za poželeti.

Već 16 godina je u braku sa 22 godine starijim muzičkim producentom Tomijem Montolom, sa kojim ima dvoje dece - ćerku Sabrinu i sina Metju Alehandra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ona ne stari: Latinoamerička zvezda izgleda neverovatno u petoj deceniji života (foto)

Izvor: Svet, 28.Jul.2016

Iako mnoge zvezde danas kažu da im je za dobar izgled zaslužan zdrav način života i ishrane, glumica i pevačica Talija je jednom prilikom rekla da odlično izgleda jer ima zadovoljavajući seksualni život.. Arijadna Talija Sodi Miranda Motola, koju naša publika pamti po ulozi u seriji “Rosalinda”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.