Kako da kupite sreću novcem

Izvor: Domino Magazin, 23.Apr.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da kupite sreću novcem

Moguće je, ali evo u čemu je stvar

Mislite da novac može da kupi sreću? Može se reći da ste u pravu. Ali nije sve tako jednostavno.

Odnosno, nećete kupiti sreću ako odete u prodavnicu i kupite novi skupi telefoon, opremu za sport ili nešto treće. U tom slučaju ćete biti privremeno srećni, da biste se za par dana opet vratili na staro. A to je najgore što možete da uradite.

Nova istraživanja kažu da ako želite da potrošite novac umesto stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << možete da kupite iskustvo. Recimo odete na put.

Ali, ljudi sa bloga Mr. Money Mustache imaju još jednu ideju.

Oni kažu da bi trebalo da sačuvate vaš novac na računu banke.

Umesto da potrošite novac na stvari ili iskustva jednostavno ga uplatite na vaš račun i oročite. I tako ste zapravo u vašoj podsvesti potrošili taj novac. A šta ste kupili? Pa, kupili ste mir i sigurnost. A to je neprocenjivo.

Razmislite…

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.