Kako da budete privlačniji?

Izvor: Domino Magazin, 04.Avg.2015, 05:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da budete privlačniji?

Ovo bi trebalo da jedete

Hoćete da budete privlačni i seksi?

Nije problem.

Jedite povrće.

Ljudi u čijoj je ishrani zastupljen “zeleniš” imaju zdraviji i privlačniji izgled u odnosu na one koje ne vole voće i povrće. Za to su odgovorni karotenoidi, vrsta pigmenta koja se može naći u šargarepi, tamno zelenom lisnatom povrću i paradajzu.

Studija koju su sproveli škotski i australijski naučnici pokazala je da povrće i voće >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << treba jesti ne samo zbog zdravlja, nego i zbog izgleda.

“Studije su pokazale da osobe sa žućkastim tonom kože izgledaju zdravije i privlačnije od ostalih”, kaže doktor Ros Vajthed sa Univerziteta Sent Endrjus.

Osobe koje konzumiraju namirnice bogate ovom hemikalijom takođe ređe obolevaju od hroničnih bolesti.

Nedavne studije pokazale su da se ishrana koja se sastoji od sedam porcija svežeg voća i povrća dnevno povezuje sa 42 odsto manjim rizikom od prerane smrti iz bilo kog razloga.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.