KO su GASTROSEKSUALCI i ZAŠTO su žene poludele za njima?

Izvor: NaDlanu.com, 27.Feb.2015, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO su GASTROSEKSUALCI i ZAŠTO su žene poludele za njima?

Sve se više muškaraca odlično snalazi u kuhinji, i ne stide se da to i pokažu. Znaju, naime, da će im umeće pokazano u kuhinji olakšati put do ženskog srca.

Ovi, moderni muškarci, dobili su i naziv gastroseksualci, jer znaju da je kuvanje važan faktor u zavođenju.

Jedno britansko istraživanje pokazalo je da žene, osim društvenog statusa, izgleda i smisla za humor, visoko vrednuju i partnerove kulinarske sposobnosti.

Skoro polovina ispitanih žena >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rekla je da je mnogo privlačniji muškarac koji se snalazi u kuhinji. Znaju li muškarci za to?

Izgleda da znaju, jer sve manje njih beži od spatule ili, da budemo precizni, čak 66 posto njih pomaže svojim lepšim polovinama u kuhinji.

Rezultati istraživanja, koje je provela kompanija "PurAsia", pokazuju da svaka druga žena smatra kako snalaženje u kuhinji čini muškarca privlačnim, te da svaki peti muškarac starosti od 18. do 34. godine kuva samo kako bi se došao do kreveta žene koja ga privlači.

I, dok žene kuvanje doživljavaju kao obavezu, za muškarce je ono zabava, hobi i strast. Poprilična zasluga za to može se pripisati slavnim savremenim kuvarima koji su pripremi hrane posvetili život, pretočili je u zabavne TV emisije i učinili da je doživimo kao muževnu i kreativnu veštinu.

Nadlanu / izvor: portaloko

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.