KO BIRA, PENIS ILI SRCE: Šta navede muškarca da se zaljubi u određenu ženu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Maj.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO BIRA, PENIS ILI SRCE: Šta navede muškarca da se zaljubi u određenu ženu

Zašto se zaljubljuje u baš tu, određenu ženu, a ne neku drugu? Na ova pitanja odgovaraju stručnjaci, a evo što kažu.

"Mora ga osvojiti celokupan paket – njen mozak, telo, miris, njena tajanstvena privlačnost – njegov mozak mora da oseća da ne može da živi bez nje."

Louann Brizendine, autorka knjige The Male Brain

Oseća da je može usrećiti

"Ono što muškarac i žena žele je isto – žele osetiti povezanost, privlačnost >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i strast. Muškarac traži ženu s osmehom. Povezuje se sa ženom kada oseti da uspeva da je učini srećnom. "

John Gray, autor serije knjiga Mars Venus

Zbog toga kako se oseća pored nje

"Muškarac se zaljubljuje kada se uz ženu oseća kao superjunak. Kada se oseća prihvaćenim, cenjenim i shvaćenim, i kada zna da vas može usrećiti"

Trener za veze Bobbi Palmer, Date Like a Grownup

Spremna je prihvatiti igru života

"Pronaći osobu koja se uklapa u njegov život bez velikih poremećaja je važno. Muškarci možda vole ošacovati doterane žene, ali takve neće ženiti. Spremnost da žena prihvati izazove, proba egzotičnu hranu koju on voli, isproba sport kojim se bavi, obiđe mjesta na koja on odlazi . To ne znači da morate voleti sve što on voli – ali barem ste spremni probati!"

Cathleya Schroeckenstein, urednica, Weddingbee

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.