Jedna od najlepših žena na svetu pozirala skroz gola

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od najlepših žena na svetu pozirala skroz gola

Emili Ratajkovski skinula se skroz kako bi pozirala za čuveni "Towel series" editorijal slavnog fotografa Marija Testina.

Poenta ovog editorijala je da žena koja je na fotografiji bude umotana samo u peškir. Do sada su se mnoge lepotice skinule samo u peškir, a među njima i Selena Gomez.

Editorijal je objavljen u magazinu GQ. U intervjuu koji je dala za pomenuti časopis, Emili je otkrila da nikada više ne bi glumila u spotu. Inače, ona se i proslavila nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pojavila u spotu "Blurerred Lines".

"Bilo je veoma zanimljivo tada, u čitavoj toj mojoj seksi ulozi. Ali da me sada ponovo pozovu da glumim spotu, mislim da bi moj odgovor bio ne", kaže ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.