Javno ponizila mlađu koleginicu: Ona je prazna

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javno ponizila mlađu koleginicu: "Ona je prazna"

Muzička i modna ikona nije imala reči hvale za mlađu koleginicu.

A biće vam jasno i koliko Grejs Džouns nema nikakvo mišljenje o Lejdi Gagi kada pročitate šta je imala da kaže o njoj.

"Gaga mi je prišla i jednostavno u njoj nisam našla dušu. Volim da proniknem u ljudsku dušu, a kod nje je prosto nisam osetila", rekla je Grejs.

Takođe je dodala da joj je veoma zasmetalo što se Gaga okomila na njenog modnog dizajnera Filipa Trejsija.

"Čoveče, baš sam bila besna. Znam da je Filipu trebao novac, ali znate šta, zar nije mogao da sačeka da završim turneju pre nego što je ponovio ono što je radio sa mnom?", rekla je Grejs.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grejs Džouns javno ponizila Ledi Gagu: Ona je prazna

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2015, 09:22

Muzička i modna ikona Grejs Džouns nije imala reči hvale za mlađu koleginicu Ledi Gagu...A biće vam jasno i koliko Grejs nema nikakvo mišljenje o Ledi Gagi kada pročitate šta je imala da kaže o njoj...“Gaga mi je prišla i jednostavno u njoj nisam našla dušu. Volim da proniknem u ljudsku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.