Iznenadila muža poklonom: Morao da skoči s visine od 152 metra! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadila muža poklonom: Morao da skoči s visine od 152 metra! (VIDEO)

Platforma za bandži džamp na visini od 152 metra pod motom “Što viši uspon, to lepši pad” već nekoliko godina postavljena je na Dunavskom tornju u Beču.

Stojeći na ivici čelične rampe duge osam metara ispod skakača se pruža panorama Beča s pogledom u daljinu koji doseže i do 80 kilometara – fantastičan pogled, ali i doživljaj za sve one koji se usude.

Jedna Cazinjanka je suprugu, koji je ljubitelj adrenalina i avanturizma, poklonila upravo skok sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najvišeg tornja u Austriji.

Tako je Amel Kajtazović iz Gornje Lučke, koji već 4 godine živi i radi u Tulnu, uživao u bandži džampingu na visini od 152 metra.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.