Ima 31 godinu i obožava žene starije od 60

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 31 godinu i obožava žene starije od 60

Amerikanac Kajl Džons (31) gostovao je u emisiji "Moja neobična ovisnost" gdje je progovorio o svojoj sklonosti prema ženama starijima od 60 godina te je priznao kako je njegova najstarija djevojka imala čak 91. godinu.

“Volim sve povezano sa starijim ženama. Njihov miris, osjećaj kada ih diram ali i njihov način razmišljanja”,  rekao je Kajl na početku emisije pa je otkrio i neke bizarne razloge zbog kojih hoda sa starijim gospođama.

“Volim zubne proteze, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << neke žene su zbog njih nesigurne u sebe. Dame, vjerujte kada vam kažem - recite svom muškarcu da ih nosite, to ga neće odbiti od vas. Naprotiv, kada mu se nasmiješite, nasmiješit će se i njegove hlače”, poručio je mladić s neobičnom ovisnošću.

Privlačnost prema starijim ženama otkrio je dok je pohađao šesti razred. Tada se zaljubio u svoju profesoricu koja je imala 65 godina.

“Najviše me napali sijeda kosa. U šestom razredu mi je predavala profesorica s takvom kosom. Bila je krupna i prelijepa”, rekao je Kajl.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.