I to se dešava: Beba rođena u avionu dobila besplatne karte za ceo život

Izvor: Prva.rs, 21.Jun.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to se dešava: Beba rođena u avionu dobila besplatne karte za ceo život

Džet ervejz (Jet Airways) je saopštio da je majka dečaka, čije ime nije saopšteno, počela da se pre vremena porađa na letu u nedelju, na visini od 10.000 metara.
Avion, koji je leteo za južni indijski grad Koči, preusmeren je u Mumbaj, gde su majka i beba odvedene u lokalnu bolnicu i sada su dobro, navodi se u saopštenju kompanije.
Među putnicima je srećom bio i medicinski tehničar, koji je porodio ženu, a pomogli su i članovi posade.
Aviokompanija nije navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nacionalnost dečaka rođenog na ovom letu, ali kako kažu, on će imati dosta opcija za putovanje po Indiji i šire. Džet ervejz je jedna od najvećih avio kompanija u zemlji i leti na 65 domaćih i međunarodnih destinacija.
Bebe rođene u avionu su retkost. Oni tokom života nailaze na interesantne reakcije osoblja na aerodromu kada vide da im u pasošu piše: "Vlasnik pasoša rođen je u avionu."
Roditi se u avionu ne garantuje besplatan avio-saobraćaj za ceo život, uprkos uobičajenom verovanju. Džet ervejz se ovim potezom pridružio kompanijama Thai Airvais i AirAsia, koje su među desetak kompanija koje daju besplatne avio karte za one koji se rode u njihovim avionima.
Izvor: n1

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.