Filmovi na B92: Toranj smrti

Izvor: B92, 30.Nov.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmovi na B92: Toranj smrti

Ovaj film je snimljen osam godina nakon smrti Brus Lija, a on igra glavnu ulogu.

Producenti su skupili razne Brusove snimke, iz filmova, iz privatnih kolekcija, čak i snimke njegovog pogreba. Oko toga su napravili priču i ubacili dublere gde se nije moglo drugačije. Film se snimao tri godine, a u njemu su nastupali neki od najbolji borilačkih majstora sveta.

Nakon što sazna kako mu je ubijen brat, Bobi Lo odluči da razreši njegovo tajanstveno ubistvo. Bobi putuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Japan gde ga svi tragovi o bratovoj smrti vode do ‘Tornja smrti’, zabranjenom utvrđenju zakopanom nekoliko metara pod zemlju, koji čuvaju najopasniji ratnici. Kako bi osvetio brata Bobi Lo mora da prođe nepredvidive i opake majstore borilačkih veština…

Ponedeljak, 30. novembar u 21:00.

Uloge: Brus Li, Taj Čeung Kim Jang Li Hvang

Režija: Si-Juen Ng

Game of Death II, 1981.

Žanr: Akcija

Trajanje: 86 minuta

Više o filmu: IMDB

*

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.