Fantastične palačinke sa samo 3 sastojka (VIDEO)

Izvor: B92, 05.Okt.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantastične palačinke sa samo 3 sastojka (VIDEO)

Ovu palačinku bez problema će napraviti i potpuni kulinarski amateri, a za nju je potrebna samo banana, jaja i cimet. Mekša je od obične palačinke, ali mnogi tvrde da je i ukusnija.

Palačinke su jedan od najpopularnijih slatkiša širom sveta, a obično se njihovo testo razlikuje tek u sitnicama - dok se samo namazi menjaju. Neko voli s pekmezom, neko s nutelom ili eurokremom, netko sa svežim voćem, orasima, a popularne i su i slane palačinke.

Ali ovaj jednostavni recept uključuje stavljanje voća u samu smesu, a za odličan ukus potrebno je samo pomešati bananu, jaja i cimet. Po želji se mogu preliti sirupom.

Pogledajte kako se pripremaju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Probajte palačinke sa samo 3 sastojka (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2015

Ovu palačinku bez problema će napraviti i potpuni kulinarski amateri, a za nju su potrebni samo banana, jaja i cimet...Mekša je od obične palačinke, ali mnogi tvrde da je i ukusnija...Palačinke su jedan od najpopularnijih slatkiša širom svijeta. Obično se njihovo tijesto razlikuje tek u sitnicama...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.