Elegantno za matursko veče

Izvor: Politika, 25.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elegantno za matursko veče

Za sve maturante koji su u nedoumici šta da obuku za proslavu jednog od najznačajnijih dana zanimljivi predlozi ponuđeni su proteklog vikenda u ambijentu novobeogradskog "Immocentra" i to u okviru dobro organizovane modne revije na kojoj su predstavljene neke od najreprezentativnijih kreacija svetskih i domaćih modnih brendova, kao što su: "Mango", "Springfield", "Miss Selfridge", "Top Shop", "Tom Tailor", "BN Bos", "Nikolas", "Miss Sixty" i "Energie".
U nameri da olakšaju izbor i ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << najbolje odevne kombinacije, tim stilista, na čelu sa Srđanom Šveljom, pripremio je elegantne i nosive kombinacije koje će maturantima pomoći da izgledaju elegantno i otmeno, ali i mladalački, budući da je jedna od "zamki" svečanog odevanja preterivanje u ozbiljnosti, tako da se oblačenjem modela i izlaskom iz kabine dobije bar nekoliko godina više.

Iako nimalo nije bilo lako odabrati koji model je najbolji u muškoj, a koji u ženskoj konkurenciji, glumica Iva Štrljić i urednik magazina "Cord" Mark Pulen ipak su izabrali najbolju muško-žensku odevnu kombinaciju. Svi zainteresovani predstavljene kreacije mogu probati čak i nedeljom, kada će im biti na raspolaganju i pomoć šoping asistenata.

Prijatnoj i opuštenoj atmosferi doprinela je i nagradna igra organizovana za sve posetioce, kao i nagradni vaučeri, koji su poklonjeni prisutnim maturantkinjama uz pomoć kojih će imati mogućnost da mesec dana besplatno vežbaju u bilo kom klubu koji pripada Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije. Dakle, prijatno iznenađenje za devojke koje bi želele da, do proslave ovog svečanog dana, usavrše svoju figuru i ponesu neki od prikazanih modela baš kao manekenke na pistama.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.