Dečaka (12) je dve nedelje bolela glava, mislili su da je migrena, a onda su saznali zastrašujuću istinu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaka (12) je dve nedelje bolela glava, mislili su da je migrena, a onda su saznali zastrašujuću istinu (FOTO)

Bejlija Jejtsa (12) iz Njukasla je užasno bolela glava, pa su lekari rekli njegovim roditeljima da boluje od migrene, posle dve nedelje neprijatnosti i povraćanja. Ispostavilo se da dečak ima smrtonosni tumor na mozgu.

Ali, pošto je odvezen u bolovima i bolnicu, porodica je bila slomljena kada imje rečeno da Bejli boluje od retkog oblika tumora. Doktori su upozorili da mora odmah na operaciju.

Dva i po sata im je trebalo da uklone dve male kvržice iz Bejlijevog mozga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

- Rekli su da može da ima problem sa očima, nikad ne bih mogla ni da pomislim da će se ispostaviti da ima tumor - kaže dečakova majka Šeri. - Noge su me izdale kada su mi rekle. Bila sam u rasulu.

Foto: gofundme.com

Bejli se svaki dan smeje, nikada se nije požalio. On tera sve ostale da idu napred. Ipak, operacija je bila samo početak za Bejlija. sada ga očekuju tri meseca hemoterapije.

Doktori su optimistični, Bejli ima 95 odsto šanse da se u potpunosti oporavi, mada će ostati podložan raku. Bejli je pomogao i da se otvori GoFundMe strana da bi podržao svoju porodicu tokom tretmana, jer mu trenutno oba roditelja ne rade.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.