Da li ste znali da grublji seks ojačava vezu?

Izvor: NaDlanu.com, 22.Sep.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste znali da grublji seks ojačava vezu?

Ako ste mislili da ljubav i romantika znači samo da vodite ljubav pod svećama, na krevetu sa ružinim laticama... istina je potpuno drugačija!

Kada kažemo grublji seks, ne mislimo nužno i na bolan seks. Ipak, divljanje u krevetu (ali i van njega) mogu da naprave čuda za svaku romansu.

- Ako želite da isprobate tako nešto, morate unapred postaviti pravila i granice s partnerom. Takođe, nemojte misliti da nešto morate da radite samo zato što to želi vaš >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << partner - objašnjava seks-terapeut Ajsaja Mekimi.

- Uvek mislite na voljenu osobu i vodite računa o tome da li oboje uživate. To lako možete videti pogledom u oči. Uostalom, grublji seks ne mora da znači bol. Počnite s povezima na očima ili lisicama, pa postepeno idite dalje – zaključuje Mekimi.

Ovakvo vođenje ljubavi će ojačati vezu između partnera, jer će produbiti poverenje koje imaju jedno u drugo. Postavljanje granica i pravila, kao i njihovo poštovanje, daće do znanja partneru da mu verujete i da mu se prepuštate s punim poverenjem. Naravno, ako vam ovako nešto ne odgovara i niste avanturista po pitanju seksa, uvek se možete okrenuti isprobavanju novih poza, takođe uz razgovor i obostrano prihvatanje promena.

izvor: telegraf/nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.