Da li je ovaj dinosaurus najveći aligator na svetu? (VIDEO)

Izvor: B92, 31.Maj.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovaj "dinosaurus" najveći aligator na svetu? (VIDEO)

Golferi na Floridi su se proteklog vikenda verovatno u jednom trenutku osetili kao na setu filma “Park iz doba Jure” . Naime, dok su uživali u lepom vremenu i sportu, jedan gigantski aligator rešio je da prepešači njihov teren.

Jedan od golfera Čarls Helms snimio je ogromnog aligatora koji podseća na dinosaurusa i koji je zapravo redovan posetilac golf mečeva.

“Ljudi su čuli da je tu i mnogi dolaze da bi ga videli”, kaže Vendi Šofild, koja radi u golf >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klubu “Bafalo Krik”.

“On nikom ne smeta, a ni njemu ne smetaju. On je kao maskota terena. Nagađa se da je dugačak između 4,5 i pet metara”.

Ukoliko se procene ispostave kao tačne, “aligator golfer” je svetski rekorder, budući da je do sad najduži aligator ikad pronađen bio dugačak “samo” 4,2 metra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Floridi snimljen najveći aligator na svetu? (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2016

Golferi na Floridi su se proteklog vikenda vjerovatno u jednom trenutku osjetili kao na setu filma “Park iz doba Jure” . Naime, dok su uživali u lijepom vremenu i sportu, jedan gigantski aligator rješio je da prepešači njihov teren...Jedan od golfera Čarls Helms snimio je ogromnog aligatora...

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIDEO: Da li je ovaj "dinosaurus" najveći aligator na svetu?

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2016

Golferi na Floridi su se proteklog vikenda verovatno u jednom trenutku osetili kao na setu filma “Park iz doba Jure”. Naime, dok su uživali u lepom vremenu i sportu, jedan gigantski aligator rešio je da prepešači njihov teren...Jedan od golfera Čarls Helms snimio je ogromnog aligatora koji podseća...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.