DIRNULA MILIONE: Evo šta je policajka uradila kad je naletela na beskućnika

Izvor: NaDlanu.com, 01.Avg.2015, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRNULA MILIONE: Evo šta je policajka uradila kad je naletela na beskućnika

Njen divni, a jednostavni gest je inspirisao milione!

Tien Grin je snimila policijsku narednicu Eriku Hej kako nakon što je videla beskućnika, seda na ivičnjak pored ovog čoveka i deli sa njim svoj doručak. Nakon što je fotografija objavljena na internetu, policajka i beskućnik su postali tema za razgovor širom sveta.

"Ne poznajem ovu ženu, ali diviću joj se doveka. Deluje mi kao da je kupila hranu ovom gospodinu, a potom sela sa njim da zajedno doručkuju. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Iako sam ih videla samo na dva minuta, ovaj prizor mi je popravio jutro." napisala je Tien uz fotografiju.

Kada su mediji došli do policajke, objasnila je kako je do ove neverovatne scene došlo.

"Krenula sam po doručak kad sam ga ugledala kako sedi sam, pa sam odlučila da mu se pridružim i kupim mu doručak. On je samo čovek, kao i ja. Uostalom, volim da imam društvo dok jedem. Samo sam sela i jela sa njim. On je isti kao i svaki drugi građanin. Beskućnik je, možda mu treba naša pomoć, ali potrebno mu je i ljudsko društvo, kao i svakom drugom." rekla je Hej za Hafington Post.

Na kraju je dodala i da je nakon razgovora otkrila da se radi o dobrom čoveku sa tužnom životnom pričom.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.