DEVICA, TRUDNICA STRAH OD NEUSPEHA: Najveću muški SEKSUALNI STRAHOVI

Izvor: NaDlanu.com, 30.Apr.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVICA, TRUDNICA STRAH OD NEUSPEHA: Najveću muški SEKSUALNI STRAHOVI

Oni se plaše gotovo svega...

Iako muškarci, kad je seks u pitanju, ističu svoju samouverenost, strahovi ih ne napuštaju ni u najvrelijim trenutcima strasti, pokazalo je ispitivanje čeških seksologa i psihologa, koji su testove sproveli na preko hiljadu muškaraca, starosti između 20 i 45 godina.

Prema rezultatima ispitivanja, čak 82 posto je u stalnom strahu da će njihova partnerka zatrudneti. Njih 70 posto se boji seksa sa nevinom devojkom, dok se 54 posto muškaraca, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << tokom seksualnog odnosa, plaši da ih partnerka upoređuje sa drugim muškarcima.

Oko 45 posto ispitanih muškaraca boji se da neće zadovoljiti devojku s kojom su u vezi, a njih 36 posto se boji bilo kakvog eksperimentisanja tokom seksa.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.