Četiri znaka da on i nije baš tako FIN kao što ste mislile

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri znaka da on i nije baš tako FIN kao što ste mislile

Svaka devojka se barem jednom u životu našla u situaciji da naleti ili se čak i zaljubi u lošeg momka, koji se uspešno krije iza maske finog i savršenog muškarca, na prvi pogled muškarca za primer. Ali jedno što je sigurno je to da posle izvesnog vremena te maske spadnu, i on otkrije svoje pravo lice.

Ovakve situacije mogu biti jako zbunjujuće, ali kao što znamo iz takvih iskustva svi možemo naučiti, i ojačati.

Dakle, kako biste u startu procenile da li je dečko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa kojim ste počele da se zabavljate zaista dobar ili krije svoje pravo lice, ove znakove obavezno pročitajte, jer ćete tako znati sa kim imate posla.

Ovo su neki od znakova:

1. On se prenemaže kada ste zauzeti

Ukoliko on predloži i poželi da sa vama provede svaki slobodan trenutak, to će vas najverovatnije učiniti polaskanim. Zaista divan momak biće u stanju da izrazi razočarenje tako što će vam reći da mu nedostajete. I to je sasvim u redu.

Ali pazite na momka koji će činiti sve da se osetite loše, i da zbog njega zapostavite svoj život, svoje prijatelje i porodicu.

Foto-ilustracija: Profimedia

2. Loše priča o svojim bivšim devojkama

Čuvajte se momka koji o svojim bivšim devojkama govori sve najgore. Koji svu krivicu zbog raskida svaljuje samo na nju, i odbija da preuzme bilo kakvu odgovornost za njihov prekid. Istu stvar će učiniti i kada prekine sa vama. Momak koji sebe predstavlja kao žrtvu, najverovatnije nije iskren. On ili zaista veruje da nije bio kriv- što znači da ne može da prizna kada nije u pravu- ili je lažov. U svakom slučaju on nije tip za tebe.

Foto-ilustracija: Profimedia

3. Za sebe kaže da je dobar momak 

Zaista fini momci ne idu okolo pričajući za sebe kako su fini. Dobar momak nema spisak razloga koji objašnjavaju zašto je on fin, jer će upravo njegovi postupci i ponašanje pokazati njegovu pravu stranu. Sjajni momci su jednostavno prirodni.

Foto: Profimedia

4. Pravi gomilu planova za budućnost

Normalni i neiskvareni momci ne hvale se i ne planiraju unapred nešto što nikada neće ispuniti. Oni planiraju postepeno budućnost sa vama.

Čuvajte se naizgled finih momaka jer vam upravo ovi signali to i govore.

A ukoliko tragate za pravim partnerom, obavezno rešite ovaj test.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.