Čarli Šin prodaje dve vile: Zavirite u njihovu unutrašnjost (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin prodaje dve vile: Zavirite u njihovu unutrašnjost (FOTO)

Čarli Šin je poslednjih dana često na televiziji, i na naslovnim stranama, ali zbog veoma loših razloga...

Našu pažnju je zadobio zbog svoje namjere da proda dvije vile koje posjeduje, koje su definitivno veoma luksuzne. Stvari su krenule nizbrdo za ovog glumca, otkako je priznao da je HIV pozitivan, i činjenicu da je plaćao milione dolara kako bi to zadržao u tajnosti.

Kako saznajemo, on planira da smanji svoj portfolio nekretnina i da zadrži samo jednu svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vilu, koju je kupio u aprilu 2006.godine, po cijeni od 7.2 miliona dolara. Navodno, on želi da zaradi nešto novca prodajom vile u španskom stilu koju je kupio za 4.8 miliona dolara 2012.godine, kao i mediteransku vilu sa šest spavaćih soba i devet kupatila, koju je skoro renovirao. Ona sada sadrži zaobljeno stepenište, formalnu dnevnu sobu i trpezariju, radnu sobu, biblioteku i gurmansku kuhinju. U svom gornjem nivou, ova vila sadrži genijalno uređeni master apartman, sa kaminom i francuskim vratima, koja se otvaraju prema svjetlima grada i pogledima na planinu. Nju je kupio u martu 2011.godine, po cijeni od sedam miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.