Buduće mame naučile skroz da uvuku svoj poveliki trudnički stomak

Izvor: Prva.rs, 23.Maj.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buduće mame naučile skroz da uvuku svoj poveliki trudnički stomak

Trudnički stomak je glavni fizički pokazatelj trudnoće, a nije retkost da toliko naraste za samo jedan dan da vam je već sledećeg jutra potrebna nova garderoba.
Ipak, da li ste znali da trudnički stomak može da nestane i to dok je beba još uvek unutra?
U pitanju je tehnika "Belly Pump" koja je deo Bloom metode, fitnes rutine posebno osmišljene za trudnice, porodilje i one žene koje pokušavaju da ostanu u drugom stanju. Ova tehnika ima za cilj da poveća snagu mišića dna karlice >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i ubrza oporavak nakon porođaja.
Šta se tačno radi? Žene polako i duboko dišu dijafragmom, aktivirajući na taj način trbušne mišiće. Zapravo, ova kombinacija istovremeno grči mišiće dna karlice i trbušne mišiće, pridržavajući na taj način bebu u grdnom košu.
Bruk Kejts, doktorka koja je osmislila ovu tehniku, kaže da je ona apsolutno bezbedna i da umnogome olakšava porođaj.
Pogledajte kako to izgleda:

Izvor: yumama.com
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.