Brak Džonija Depa i Amber Herd je nameštaljka?

Izvor: B92, 03.Maj.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brak Džonija Depa i Amber Herd je nameštaljka?

Kako pišu neki strani mediji brak poznatog glmca Džonija Depa i Amber Herd je lažan.

Oni su se navodno dogovorili da se dva puta mesečno pojave zajedno pred novinarima kako bi za javnost delovalo da je sve u najboljem redu.

Amber i Dep venčali su se u februaru ove godine, ali poslednjih nekoliko nedelja stvari ne funkcionišu kao na početku.

Jedan izvor blizak slavnom glumcu rekao je kako je njihov odnos na staklenim nogama.

“Amber je nekoliko puta došla na set i vrištala na Džonija. Non stop se svađaju. On to još uvek ne može da prizna jer bi tako potvrdio svoju grešku da je požurio sa ženidbom.”

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nevolje u raju: Brak Džonija Depa i Amber Herd u krizi?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2015

Kako pišu neki strani mediji brak poznatog glmca Džonija Depa i Amber Herd je lažan...Oni su se navodno dogovorili da se dva puta mesečno pojave zajedno pred novinarima kako bi za javnost delovalo da je sve u najboljem redu...Amber i Dep venčali su se u februaru ove godine, ali poslednjih nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.