Blokirao čitav aerodrom da bi mu devojka stigla na let

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirao čitav aerodrom da bi mu devojka stigla na let

Jedan Francuz, u strahu da će mu devojka zakasniti na avion zbog saobraćajne gužve, pozvao je telefonom aerodrom u Bordo, na jugozapadu Francuske, i rekao da se u zgradi nalazi bomba kako bi let bio odložen, saopštilo je danas tužilaštvo u tom gradu.

Na aerodromu se nalazi bomba", izjavio je 33-godišnji Francuz u anonimnom telefonskom pozivu upućenom aerodromskoj službi koja odmah pokrenula potragu za bombom.

Nakon što je utvrđeno da na aerodromu nema bombe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti su lokalizovale mesto telefonskog poziva i uhapsile Francuza koji je priznao da je to učinio kako njegova devojka ne bi zakasnila na avion.

Francuzu, čije ime nije navedeno, preti zatvorska kazna do dve godine ili novčana kazna do 30.000 evra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.