Ana Anđelić jaku šminku ostavlja za scenu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Anđelić jaku šminku ostavlja za scenu

Ana Anđelić, glumica Dječijeg pozorišta RS, prati šta se dešava na svjetskoj i domaćoj modnoj sceni onoliko koliko to treba svakoj ženi koja drži do sebe.

Njena svakodnevna garderoba razlikuje se od garderobe za večernje izlaske, ali ono što im je zajedničko je jednostavnost modela i svedenost linija.

"Brz tempo svakodnevice diktira dnevne kombinacije koje prevashodno moraju biti od prirodnih materijala, lagane i udobne. To su farmerke, pamučne majice i košulje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uz ravnu i udobnu obuću. Sebi dopuštam igranje bojama u kombinovanju dnevnih varijanti dok za večernje izlaske ostajem vjerna simbolu ženstvenosti i elegancije, maloj crnoj haljini", kaže Ana.

U bilo koje doba godine najviše voli da nosi haljine, uglavom jednostavnog kroja, gdje su se dizajneri poigrali samo materijalima, a dodaje da voli kreacije u kojima se žena osjeća uglađeno i senzualno.

"Uz te haljine najčešće nosim elegantne štikle sa tankim potpeticama", ističe Ana.

Danju se malo šminka, a nekad čak izađe bez make-upa, samo sa sjajem na usnama.

"Jaku šminku koristim na sceni. Najbolja šminka je neprimjetna šminka. Kada uveče izlazim, to je svedena šminka, ali ipak uz neizostavni crveni karmin i puno maskare", kaže Ana.

Ističe da nema problematičnu kožu i da joj lice dobro podnosi scensku šminku. Za njegu kože koristi isključivo hidratantne kreme.

Kada su modni dodaci u pitanju, bira nakit od srebra i to prije svega minđuše i prstenje.

Obožava kreacije u kojima se žena osjeća ženstveno i romantično pa joj je kreator Elie Sab omiljeni.

Od poznatih ličnosti najviše joj se dopada stil glumica Eve Mendez i Šarliz Teron, jer su rijetke zvijezde koji njeguju jedinstveni i neopterećeni modni izražaj.

Ana se raduje što u posljednje vrijeme na ulicama Banjaluke ima mladih koji nastoje da budu posebni, obučeni su drugačije, a opet u skladu sa godinama.

"Ono što mi se ne dopada, a odnosi se na mlađe generacije je prenaglašena šminka zbog koje djeluju mnogo starije. Mladost je lijepa sama po sebi te ne vidim potrebu za tim. Nešto što već duže vrijeme vlada svjetskom modnom scenom, pa je tako prisutno i kod nas, a što mi se ne dopada, visoke su štikle sa platformom kao i one sa punom petom", naglašava Ana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.