VIDEO: Snimio sina za volanom automobila, pa mu oduzeli i dete i vozilo

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Snimio sina za volanom automobila, pa mu oduzeli i dete i vozilo

Aleks Dobson snimao je svog petogodišnjeg sina kako sedi za volanom automobila i "pali" gume i objavio to na svom Fejsbuk profilu.

"Kada te tvoj petogodišnji sin pita: 'Tata mogu li da zapalim gume?'... Naravno sine, nema problema", napisao je ispod videa koji mu je na vrat navukao i policiju i socijalnu službu. "Sasvim sam u autu. Bravo sine", čuje se uzbuđeni otac na snimku zbog koje mu je policija zaplenila automobil, a petogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rajli je proveo neko vreme u socijalnoj službi.

Trenutno se procenjuju vaspitne metode ovog oca kao i životni uslovi u kojima mali Rajli odrasta.

Aleks je izjavio da nikada ne bi ugrozio život svog deteta i da ga nikada ne bi stavio u automobil da nije bio siguran da maleni nije u opasnosti.



Autor: 021
Pogledaj vesti o: Zimske gume,   Facebook

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.