Prefinjena i graciozna: Mlada zvezda koja je RIO ostavila bez daha… a i vas će!

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prefinjena i graciozna: Mlada zvezda koja je RIO ostavila bez daha… a i vas će!

Ona ne samo da izgleda kao da je od gume već je i prelepa. Aleksandra Soldatova je ruska 18-godišnja zvezda i nova nada ritmičke gimnastike.
Foto: Instagram Počela je da se bavi gimnastikom uz brata Alekseja, a na juniorsku međunarodnu scenu stupila je 2011. i odmah osvojila zlato.

A photo posted by Aleksandra Soldatova (we_love_aleksandra_soldatova) on Aug 10, 2016 at 3:32am PDT

Na ruskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << državnom juniorskom prvenstvu 2012. uzela je bronzu, a naredne godine srebro. Nakon toga uspesi i medalje su se samo ređali, te je na svetskom kupu prošle godine u Lisabonu osvojila zlato.

A photo posted by Aleksandra Soldatova (we_love_aleksandra_soldatova) on Aug 10, 2016 at 3:02am PDT
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prefinjena i graciozna: Mlada zvezda koja je RIO ostavila bez daha… a i vas će!

Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2016

Počela je da se bavi gimnastikom uz brata Alekseja, a na juniorsku međunarodnu scenu stupila je 2011. i odmah osvojila zlato...A photo posted by Aleksandra Soldatova (we_love_aleksandra_soldatova) on Aug 10, 2016 at 3:32am PDT..Na ruskom državnom juniorskom prvenstvu 2012. uzela je bronzu, a naredne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.