Izvor: Blic, 31.Avg.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huliganii bušili automobilske gume u centru Subotice

U centru Subotice i naselju Radijalac nepoznati počinioci su u noći između utorka i srede isekli i probušili gume na nekoliko parkiranih vozila.

Uništene su gume na po četiri do pet automobila u ulicama, Dimitrija Tucovića, Rudić, Tolstojeva, Braće Majer, a vlasnici koji su ujutru zatekli automobile u takvom stanju  kažu da su šokirani i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se osećaju nesigurno u svom gradu.

- Prijavio sam policiji da su mi isekli sve četiri gume. To je zaista nečuveno. Huligani šetaju i uništavaju nam sve. Pričinjena mi je velika šteta, jer moram kupiti nove gume što je veliki izdatak, a osim toga ne osećam se uopšte bezbedno – kaže jedan od oštećenih Subotičanina.

U subotičkoj Policijskoj upravi kažu da su primili nekoliko prijava zbog izbušenih automobilskih guma. Policija radi na slučaju i odmah je obavestila Osnovno javno tužilaštvo koje je kvalifikovalo postojanje krivičnog dela.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.