Životna filozofija Karoline Herere: Obožavam sebe!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2017, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životna filozofija Karoline Herere: Obožavam sebe!

Na modnom nebu vladaju muškarci, ali postoji i nekolicina žena koje su svojom idejom i energijom ravnomerno zaposele tron nepogrešivog ukusa. Veteranka na kreatorskoj sceni Karolina Herera je oduvek intrigirala medije. Krhka dama pleni svojim izgledom gde god se pojavi, a takvom energijom odišu i njene kreacije.

- Ne dobijam inspiraciju sa slika i iz knjiga. Dobijam je isključivo zahvaljujući ženama koje srećem u svakodnevnom životu.

Kaže da ne voli trendove, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer moda mora da bude zabava a ne robija. A trendovi često prave od ljudi klonove.

- Volim da istaknem da mogu da se spremim za 10 minuta i izađem iz kuće. Ponekad najjednostavnije stvari imaju najveću dubinu.

Navodi da je stil teško definisati, tj. da za njega ne postoji tačna magična formula.

- On ne zavisi samo od toga šta žena nosi, već na koji način nosi te komade odeće, kako se ponaša i šta čita. Stil je pečat koji će ostati oslikan na svemu što dotaknete.

Zato kaže da svako može da obuče šta želi kad ujutru izađe iz kuće, ali samo ako to ume da iznese. Čak i balsku haljinu treba nositi s vremena na vreme.

- Uvek biram stil umesto mode. Pripadnice nežnijeg pola moraju nositi ono u čemu se osećaju prelepo. Žena voli kad joj se neko divi garderobi, ona koja kaže da to nije tako - laže.

* 12 zapovesti uvek savršeno doteranih žena

* Kako da vam noge izgledaju duže i tanje (i to bez štikli)

* Devojke su poludele za ovim trendom - ali on uopšte nije bezopasan!

Objašnjava da će luksuz uvek biti prisutan bez obzira na to šta se dogodi svetu. Ali isto tako savetuje da nije novac ono što može da osigura eleganciju.

- Pare ne mogu da kupe dobar ukus. Možeš biti ogrnuta jeftinim čaršafom, imati dobru tašnu, lep ukrasni šal i cipele i uvek ćeš biti elegantna, ukoliko imaš to nešto u sebi i ceniš sebe. Eto, ja volim sebe toliko da to ne mogu rečima da objasnim!

Osim odeće, dizajnerka je napravila bum na modnoj sceni sa linijom parfema. Miris poznat kao 212 je jedan od najpoznatijih na tržištu. Upakovan je u prepoznatljivo pakovanje u obliku velike kapsule. Prvo izdanje je ugledalo svetlost dana davne 1997. godine i imalo je za cilj da privuče moderne i urbane žene koje žive u velikom gradu. Vremenom je 212 dobijao novo ruho, pa sada ima na desetine različitih mirisnih nota.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.