Žensko protiv muškog viđenja savršene lepote

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žensko protiv muškog viđenja savršene lepote

Žene žele da imaju lice kao manekenka Kara Delevinj, žude za savršenim loknama Kejt Midlton ili rade trbušnjake kako bi izgledale kao Gvinet Paltrou. Ali, ako pitate muškarce, njima se više sviđa nešto "malo" drugačije, oblije i mekanije. Njih više privlače grudi Kim Kardašijan, telo Keli Bruk i lice Mega Foks.

Ovako žene zamišljaju savršenu ženu

Nova anketa pokazala je razlike između onoga što muškarci i žene shvataju kao ideal lepote, kod muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sve u oblinama, dok žene više vole vitkije figure poput Ele Mekfirson.Tako su se žene odlučile za dečačke bokove mlade glumice Eme Votson, a muškarci su izabrali obline Keli Bruk.

 

Muškarcima se sviđaju grudi Kim Kardašijan, a žene bi se rađe odlučile za one manje, kakve ima Dženifer Aniston. Ženama je idealan stomak Gvinet Paltrou, a muškarcima stomak britanske glumice Mišel Kigan.

 

... a ovako muškarci

 

Kada su u pitanju noge, žene bi htele noge kakve ima 50-godišnja El Mekfirson, dok bri muškarci pre izabrali noge britanske manekenke Rozi Hantington. I kada je u pitanju lice, ukusu se veoma razlikuju. Ženama je pojam lepote lice Kare Delevinj, a muškarcima lice Megan Foks.

  Levo na slici je savršen muškarac po mišljenju žena, a desno po mišljenju muškaraca

 

Polovi imaju različito viđenje i toga kako bi izgledao savršeni muškarac. Žene biraju lice glumca Džejmija Dornana, a muškarci Dejvida Bekama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.