Zato je Britanija voli: Suze Kejt Midlton dirnule naciju

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zato je Britanija voli: Suze Kejt Midlton dirnule naciju

Koliko veliko srce ima vojvotkinja od Kembridža pokazala je u nedavnoj poseti kada je saznala tužne vesti od jedne majke.

Vojvotkinji od Kembrdiža zdravstveno stanje se poboljšalo, pa se vratila svojim kraljevskim dužnostima i posetila dečju bolnicu u Nortfolku.

Tamo se srela sa majkom Lig Smit koja je upravo izgubila ćerkicu Beatris koja je imala samo 16 nedelja kada je preminula. Kejt je instiktivno zagrlila tužnu majku nakon što je čula ove vesti i uputila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << joj reči utehe i razumevanja, ali se i sama rasplakala.

Priča majke koja je izgubila dete proširila se Britanijom, a vojvotkinja je toliko bila dirnuta njenom pričom da joj je sutradan poslala i pismo – "Ti si jako hrabra dama, jako mi je žao“, poručila joj je Kejt.

Inače, Kejt Midlton i princ Vilijam na proleće očekuju svoje drugo dete, a par već ima sina Džordža.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suze Kejt Midlton nakon tužne vesti

Izvor: Story, 26.Nov.2014

Da ima veliko srce i saosećanje, Kejt Midlton pokazala je tokom nedavne posete dečijoj bolnici u Norfolku...Kejt Midlton, foto: Profimedia..Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton vratila se svojim kraljevskim dužnostima, te je posetila dečiju bolnicu u Norfolku. Tamo je srela majku Lej Smit koja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.