Zabava uz trubače: Sve fotografije sa venčanja Solanž Nouls

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Nov.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabava uz trubače: Sve fotografije sa venčanja Solanž Nouls

Mlađa sestra pevačice Bijonse, Solanž Nouls udala se proteklog vikenda za dugogodišnjeg partnera Alana Fergusona.

Solanž i Alan priredili su zabavu za goste okruženi violinama, bubnjevima, ali i trubačima! Slavlju je prisustvovala i Bijonse, sa kćerkicom Blu Ajvi i suprugom Džej-Zijem.

Nakon venčane ceremonije u Nju Orleansu, novopečeni bračni par se provozao biciklom i pozirao pred fotografima.

Izgleda da je dress code >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << bio “whity party”, s obzirom na to da su mlada i mladoženja, kao i sve zvanice bili obučeni u belo.

Dok se Solanž odlučila za beli kombinezon, Bijonse je obukla belu haljinu koja je naglasila njene obline. Inače, ovo je Solanž drugi brak – sa 17 godina udala se za Danijela Smita, sa kojim ima 10-godišnjeg sina Džulza.

Alan, Džulz i Džej Zi

Pogledajte fotografije sa ovog raskošnog venčanja:

Autor: Life Content, M.K.

Foto: JLP, Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Zabava uz trubače: Pogledajte kako je bilo na venčanju Bijonsine sestre!

Izvor: Svet, 17.Nov.2014

Mlađa sestra pevačice Bijonse, Solanž Nouls udala se proteklog vikenda za dugogodišnjeg partnera Alana Fergusona.. Solanž i Alan priredili su zabavu za goste okruženi violinama, bubnjevima, ali i trubačima! Slavlju je prisustvovala i Bijonse, sa kćerkicom Blu Ajvi i suprugom Džej-Zijem.. Nakon...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.