ŽELI JOŠ DECE: Jakov je došao na svet pre samo osam meseci a Seka već razmišlja o DRUGOJ BEBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI JOŠ DECE: Jakov je došao na svet pre samo osam meseci a Seka već razmišlja o DRUGOJ BEBI

Pevačica nikada nije bila srećnija.

Pevačica Seka Aleksić prvi put je postala majka pre osam meseci kada je rodila sina Jakova. Njenoj, i sreći njenog supruga Veljka Piljikića nije bilo kraja a pevačicina želja da postane majka svima je odavno poznata.

MISLILA SAM DA UMIREM: Lepa Brena PRVI PUT progovorila o raku!

Ona se ne odvaja od svog sina koji je, čim se rodio postao centar njenog sveta.

Jeste li se ikada zapitale čemu služi džepić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s unutrašnje strane gaćica? Evo i odgovora!

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) on May 4, 2017 at 8:03am PDT

Ipak, Seka ne krije da bi želela da rodi još jedno dete i to što pre.

- Nije rano da razmišljamo o drugom detetu, jer ga želimo i to što pre. Nadamo se da će Bog uslišiti naše želje - rekla je Seka u intervjuu za "Stori".

I Seka nije jedina koja bi želela da Jakov ima brata ili sestru. Njeni fanovi joj svakodnevno na slikama ostavljaju komentare da bi bilo divno kada bi imala ćerku koja će da liči na nju jer Jakov liči na tatu Veljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽASNO SAZNANJE MESEC DANA PRED SVADBU JELISAVETE I TEA! Nema bebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017

Žao joj je...Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić trebalo bi da se venčaju 25. juna ove godine. Pripreme za venčanje su uveliko u toku, a čim se pojavila informacija da će par stati na ludi kamen, krenule su špekulacije da je Jelisaveta zapravo trudna...ŽELI JOŠ DECE: Jakov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.