Vujadin Savić fotografijom demantovao da se razišao od Mirke Vasiljević

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Okt.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić fotografijom demantovao da se razišao od Mirke Vasiljević

Nakon što su prošle nedelje objavljene paparaco fotografije koje su, navodno, uzdrmale odnos Vujadina Savića i Mirke Vasiljević, mladi fudbaler odlučio je da stane na put spekulacijama i demantuje da on i njegova supruga više ne žive pod istim krovom.

Sin legendarnog Duleta Savića objavio je na Instagramu fotku nevenčane supruge i njihove kćerke Adrijane te kratko napisao “Curice moje”.

Mlada glumica u sedmom je mesecu trudnoće, a četvoročlana porodica uskoro će biti bogatija za još jednog člana.

Pogledajte i: Vujadin Savić – tata za primer!

Izvor: Life Content

Foto: Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji ih razvode, a on objavio fotografiju porodične idile!

Izvor: Tracara.com, 21.Okt.2014

Porodična idila Mirke i Vujadina! (foto: Instagram) Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić poslednjih dana su u žiži interesovanja zbog skandala o Vujadinovom neverstvu. Dok se piše da je Mirka svog nevenčanog supruga izbacila iz stana, on je fotografijom demantovao novinske natpise....

Nastavak na Tracara.com...

Posle-svadje-sve-je-sladje-Vujadin-objavio-Mirkinu-fotografiju

Izvor: medio.rs, 21.Okt.2014

Mladi fudbaler pokušava da dokaže da je u njegovom braku sve u redu..Prošle nedelje jedan tabloid objavio je fotografije Vujadina Savića iz izlaska, na kojima se mladi fudbaler vidi u "akciji" sa nepoznatom devojkom...Iako se šuškalo kako ga je nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević ,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.