Više nego POTRESNO: Kada je videla USTA SVOJE ĆERKE ONESVESTILA SE! Porodica U ŠOKU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nego POTRESNO: Kada je videla USTA SVOJE ĆERKE ONESVESTILA SE! Porodica U ŠOKU! (FOTO)

Ima 42 godine, i rodila je četvrto dete, pogledajte kako devojčica izgleda.

Iščekivanje rođenja deteta može dovesti do mnogih pitanja svakog roditelja. Naprimer, mnogi žele znati pol i zahvaljujući ultrazvuku to je moguće. Iako se pol može otkriti, postoje mnoge stvari koje ne možete znati dok se beba ne rodi. Naprimer kako će beba izgledati.

Helena i Juri Spengler su bili zajedno od osnovne škole, venčali su se ne tako dugo nakon završetka.

SUTRA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NA VIDOVDAN devojke treba OVO DA URADE KAKO BI SE UDALE i otkrile ko će im biti muž!

Od tada su dobili troje predivne dece, iako su pokušavali dobiti još jedno, zbog nepoznatog razloga izgledalo je da četvrto nikada neće uspeti.

Čak 18 godina nakon toga Helena i Juri su dobili šokantne vesti, izgleda da je Helena bila trudna po četvrti put, sa svojih 42 godine. Tada ona nije bila samo majka nego i baka. Bez obzira na to oni su bili oduševljeni. Trudnoća je prošla bez problema i ultrazvuci su bili normalni.

Njihova kćerka, Darina, je ipak odlučila doći na svet jedan mesec ranije.

Nikada dosad nisam čuo da je majka uživala u porođaju ali bez obzira na to većina opisuje porođaj kao jedno nezaboravno i predivno iskustvo. Kada se Darina rodila doktori su bili bez reči, izneli su bebu iz sobe i Helena nije imala priliku ni da vidi svoje novorođenče.

POKUŠAVATE DA DOBIJETE BEBU? Evo KOLIKO često treba da imate odnose!

Kada se situacija smirila i Helena se oporavila tražila je da vidi svoju ćerku.

Sestre su izgledale nervozno i oklevale su, te su pitale Helenu još jednom je li sigurna da je želi videti. Darina je bila slaba i trebala je biti u inkubatoru kako ne bi imala zdravstvenih problema.

Kada je videla bebu Helena se onesvestila na par minuta. Bila je u takvom šoku da su je odveli u drugu sobu da dođe sebi, izgled lica njene ćerke ju je zaprepastio.

Tata joj za maturu dao da se depilira samo DO KOLENA, 10 godina kasnije je saznala PRAVI RAZLOG

Doktori su joj rekli da njena ćerka boluje od retke bolesti zvane Nagerov sindrom, koja zahvata lice, ruke i šake. Darina je imala najteži slučaj bolesti, doktori nisu znali ni da li će preživeti par nedelja.

U tom trenutku u sobu je ušao Helenin muž Juri, ona se bojala njegove reakcije ali iznenađujuće kada ju je ugledao, Juri je rekao:

- Tu je naša mala slatka ćerka.

Zaplakao je i poljubio svoje novorođeno dete.

Uprkos malim šansama Darina se svakog dana osećala sve bolje.

Mnogi roditelji su teško shvatali kako su se oni odlučili da prihvate ćerku koja je izgledala kao čudovište. Čak su prijatelji i porodica ovo teško prihvatali. Rečeno im je:

- Ona nikada neće imati normalan život. Umreće uskoro. Uništiće vam život.

 Ali su nakon nekog vremena Helena i Juri uspeli preseliti sa porodicom u drugi grad.

SVE ŽENE OVO MORAJU DA ZNAJU: Šta je "gaslighting" i zašto HITNO treba da izađete iz takve veze?

Srećom njihovo ostalo troje dece su uvek bili podrška, a i unuci su se voleli igrati sa svojom tetkom.

Darina je kao i sva ostala deca, vesela, razigrana voli gledati TV i pevati. Nažalost ovo ne sprečava druge da bulje u nju kada izađe sa porodicom u šetnju. Neki su ljudi čak i govorili da joj prekriju lice da je ne bi morali gledati. Sve što su njeni roditelji imali reći na ovo je:

- Ukoliko vam se ne sviđa to što vidite, vi nemojte ni gledati jer za nas je ona prelepa.

Kada je Darina napunila tri godine njeni roditelji su morali zatražiti pomoć. Ona je morala na operaciju usana i vilice da bi mogla normalno jesti, zbog nedostatka novca oni su se obratili svim ljudima koji su u mogućnosti da doniraju novac za prekopotrebnu operaciju.

Devojčica je imala jednu od mnogih operacija koje će joj biti potrebne. Helena i Juri se bore svim snagama da njihova ćerkica ima normalan život.

RAZNEŽILA SVE: Poznata glumica pokazala osmomesečnu ćerkicu! (FOTO)

Nakon što su se pojavili u Ruskoj emisiji, porodica je dobila neočekivanu slavu. Darina je danas sretna mala devojčica koja voli svoju porodicu više od bilo čega.

IMALA JE SAMO 12 GODINA KADA JE SILVANA POGINULA: Ovako izgleda ćerka jedinica legendarne pevačice! (FOTO)

U nastavku pogledajte epizodu u kojoj se pojavljuje ova porodica. Nažalost emisija je na ruskom jeziku i bez prevoda:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.