Video o samopouzdanju žena koji će vas šokirati...

Izvor: Prva.rs, 14.Apr.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video o samopouzdanju žena koji će vas šokirati...

Naučnici su prilikom jednog testiranja ženama dali flastere koji bi trebali da u veoma kratkom roku promene njihovo negativno mišljenje o sebi.
I verovali ili ne, to se i desilo.
Nakon samo jedne prespavane noći sa flasterom na ruci, žene su potpuno promenile mišljenje o sebi i njihovo samopouzdanje je odjednom postalo potpuno neverovatno.
Međutim, one na kraju saznaju da su flasteri ustavri lažni i da nemaju nikakav efekat, jer lepota je stanje uma. Pogledajte u videu kako one reaguju.
Podelite ovaj tekst sa svim ženama ne bi li shvatile koliko su ustvari lepe...

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) Ludo: Flaster koji preko noći vraća samopouzdanje

Izvor: Press, 14.Apr.2014

Grupa stručnjaka koja radi pri jednoj kozmetičkoj kući izvršila je eksperiment i testirala žene kojima su dali da nose flastere koji će im za veoma kratko vreme promeniti mišljenje o sopstvenom izgledu.. Koliko god ludo zvučalo, to se i desilo!. Naime, nakon samo jedne noći s flasterom na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.